• FACEBOOK
 • LINKS
 • KONTAKT
 • OM OS
 • Om os

  ChobaBhamare grundlægges i 2013 af Maria Petersen og Ole Goldschmidt.
  Alle smykker skabes i samarbejde med den nepalesiske smykkedesigner Suman Dhakhwa.

  Fuglesmykket består af lige dele nepalesisk håndværkstradition, nordisk designforståelse og en stor passion for natur og dyrelivet. Fuglesmykket opstår som et designsamarbejde, hvor det håndværksmæssige udføres på baggrund af den naturalistiske fugletegning.

  Med ChobaBhamare kombinerer vi en fælles passion for Nepal med lige dele interesse for natur og kunsthåndværk. Fra et værksted i udkanten af Kathmandu skaber vi smykker af rene metaller i flere designs, der afspejler vores passion for naturen og designet.

  Fællles foto 2    logocircleredNEW             Suman på værkstedet     logo2

  Lokale kræfter
  ChobaBhamare samarbejder med Suman Dhakhwa, der bor og arbejder i Nepals hovedstad Kathmandu.
  Siden 1990 har  Suman Dhakhwa specialiseret sig i smykker, og arbejder i dag med sit eget brand, der eksporterer smykker til flere Europæiske lande og Japan.
  Med en familiær baggrund i slægten Newar, der i århundrede har levet af bygnings- og kunsthåndværk,  bringer Suman Dhakhwa en lang tradition med ind i Fuglesmykket og ChobaBhamare.

  Et hvert smykke er unikt. Skabt, formet og graveret i hånden.

  Hvert smykke er kvalitets stemplet med sølvstempel (925), ChobaBhamares logo og Suman Dhakhwas logo.

  logo

  Smykker der støtter lokalt
  Nepal er et af de mest spektakulære lande i Fjernøsten, og det vil vi gerne bidrage til, at det bliver ved med at være.
  Vi er blevet beriget med gæstfrihed, indtryk og oplevelser, alle de steder vi er kommet i Nepal. Helt naturligt er det for os, at vi ønsker at give noget af det tilbage.

  Nepal er også et uland. Mange gør en aktiv indsats for at gøre opmærksom på Nepals miljømæssige, sociale og økonomiske udfordringer. Landet lider under, og er belastet af en fortsat hastigt stigende befolkningstilvækst.
  Vi ønsker derfor at bidrage med økonomisk støtte, der giver mening i en større sammenhæng.

  Med hvert produkt fra ChobaBhamare støtter du et aktuelt naturgenopretningsprojekt med 5%, og er samtidig med til at skabe opmærksomhed omkring Nepals miljømæssige udfordringer.
  Aktuelt støtteprojekt tilgås Nepals gribbe. Veterinærmidlet diclofenac har reduceret bestandene drastisk. For nogle arters vedkommende med 98%. Bird Conservation Nepal har etableret fodringsprogram i forsøg på at stabilisere bestandene.
  Du kan læse mere om organisationsarbejdet “Vulture Conservation Programme” herunder
  http://www.birdlifenepal.org/project-detail.php?id=46